SUP

HVAD ER DET?

SUP, forkortelse for Stand Up Paddle, er en af de hurtigst voksende vandsportsgrene over hele verden. Det er en alsidig sportsgren der giver motion, naturoplevelser og ro i sjælen. ”Vi kan gå på vandet”.

SUP er en form for Surfing, hvor du står på et board/bræt med en paddel og bruger padlen til at komme frem og navigere med. Det kræver ingen forudsætninger, men det er en klar fordel at kunne svømme lidt.

Uanset om du vil motionere, konkurrere, dyrke yoga eller fange bølger giver forbindelsen mellem havet og din krop et fokus og en koncentreret ro, der kan mærkes fra tå til fingerspids. Stand Up Paddling er workout for hele kroppen. Det er muskeltræning kombineret med balance og konditionstræning. Du er alene på boardet, så du bestemmer selv intensiteten for hver træningstur

HVORDAN PRØVER JEG?

Vi kan bookes til en introtime, hvor man får en grundig instruktion i sikkerhed omkring SUP og lærer det basale omkring hvordan man kommer op, ned, styrer og navigerer boardet. Ved booking skrives der en mail til info@openairsports.dk eller benyt kontakt os her på siden.

For dem der har mod på en mere dybdegående introduktion og møde nye mennesker som man kan dele oplevelserne med, kører vi SUP-forløb hvor vi mødes flere gange og oparbejder en masse rutine i at bruge boardet. Se på Booking – her finder du alle forløb.

Sup forløb

Hvad får jeg?

hvad kræver det af mig?

introtimer

Hvad får jeg?

hvad kræver det af mig?

Generel information

sikkerhedsregler

praktiske detaljer om forløb

Vi padler fra Køge og omegn – præcise mødested bliver meddelt til alle deltagere rettidigt. Da mødestedet kan skift pga. vand og vindforhold.

Holdet starter med en grundig sikkerhedsinstruktion og dette bliver repeteret flere gange under forløbet.

Alle får udleveret en svømmevest som er obligatorisk at bære.

Vi anbefaler våddragt og neoprensko når vandet er under 16 grader – i juli og august er vandet typisk over 16 grader.

Mødetiden 10 min før aktiviteten starter.

Husk badetøj, håndklæde og skiftetøj til efter aktiviteten.

Kommunikation, holdinformation og mødesteder bliver delt i en privat messengergruppe oprettet specifikt til holdet. Denne gruppe bruges også til deling af billeder, vejrmelding og andre praktiske detaljer for vandringerne.

Er du klar? Så lad os finde et forløb

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.